ZAUPAJO NAM

Sanja Grohar je že drugič izbrala Future Health Biobank

Sanja Grohar in njen mož sta se ponovno odločila shraniti matične celice svojega otroka.

VEČ

 

Joži je izbrala Future Health Biobank

Joži nam je zaupala, zakaj sta se z partnerjem odločila shraniti matične celice:

VEČ tukaj

 

Nastja iz Malince shranila matične celice

Nastja iz Malince in njen partner sta se po temeljitem informiranju odločila shraniti matične celice svojega sinčka. Matične celice sta se odločila zaupati Future Health Biobank.

VEČ >>

Primož Roglič matične celice

Zaupa nam kolesar Primož Roglič

Slovenski kolesar Primož Roglič in njegova partnerka Lora sta se odločila shraniti matične celice svojega novorojenčka pri Future Health Biobank. Iz srca hvala za zaupanje in obilo sreče družini! Zaupala sta nam razlog za svojo odločitev,…

VEČ >>

Zaupala nam je Jana Morelj

Jana Morelj, voditeljica na Radio 1, in njen partner, sta se odločila shraniti matične celice ob rojstvu njunega otroka. Future Health bo poskrbel, da bodo matične celice varno shranjene in s tem omogočila staršema brezskrbno uživanje družinskega življenja.

VEČ >>

Zaupala nam je Darja Gajšek

Pri nas je matične celice shranila voditeljica Darja Gajšek in njen partner Alen Jaković.
Iskreno se zahvaljujemo za izkazano zaupanje in jima želimo mnogo čarobnih trenutkov na novi življenski poti.

VEČ

IVJANA BANIĆ
ALJA BITENC

REBEKA DREMELJ

''Sama močno verjamem, da bom s hrambo matičnih celic otroku odprla pot do danes še neodkritih možnosti zdravljenja, zato tudi pomislila ne bi, da ne bi dala shranit matične celice tudi za Sijo. Srčno si želim, da jih nikoli ne bom potrebovala, če pa jih bom, pa mi takrat zagotovo ne bo žal nobenega eura. Kolegica je dobro preračunala, da hramba pride zgolj 8 eur na mesec. In mislim, da je to nekaj, kar si enostavno večina nas lahko privošči. Future health je prava izbira!''

IVJANA BANIĆ

''Najina Vila danes praznuje 1/4 leta oz točno 3 mesece. In točno toliko časa nazaj je bila še v temle bajskastem trebuščku in (egoistično) samo moja. Sem danes dobila vprašanje, zakaj sva dala shranit matične celice pri Future Health Slovenija. Sva preračunala, da naju njeno zdravje naslednjih 25 let stane točno 8 evrov na mesec. 8 evrov. Kar ni niti za dva konkretna pira v Ljubljani. Temu se pa lahko odpovem in hkrati upam, da matičnih celic ne bo Vila nikoli rabila (trkam ob svojo trdo leseno glavo).''

 
KALY KOLONIČ

''Ker vedno stavim na kakovost, je bil Future Health moja takojšnja in najboljša izbira. Matične celice lahko kmalu postanejo temelj za zdravljenje bolezni kot so Parkinsonova bolezen, diabetes, odpoved srca, cerebralna paraliza, srčne bolezni in za vrsto drugih kroničnih tegob in oblik rakavih obolenj, v bodoče pa bomo z njimi lahko zdravili tudi Multiplo sklerozo, Alzheimerjevo bolezen, aids, cirozo jeter, kronovno bolezen in številne druge. Vsekakor lahko govorimo o revolucionarnem napredku v medicini v prihodnosti na področju človeških celic. Zato je bila zame odločitev izjemno lahka …''

Zaupata nam Ula in Anel

Hvala Ula in Anel, da ste nam zaupali matične celice svojega sinčka Liama.

ZAKAJ STA SE ODLOČILA ZA SHRANJEVANJE MATIČNIH CELIC >>

Zaupa nam tudi družina Koščak

Ob pogledu na poslano sliko se je celotna ekipa Future Health raznežila. Hvala družini Koščak za zaupanje matičnih celic svojega sinčka!

VEČ >>

Zaupala nam je družina Košak

Tudi družina Košak se je odločila shraniti dragocene matične celice pri Future Health. Veliko sreče, zdravja in veselja celotni družini!

VEČ

Zaupala sta nam Karin & Charles

Matične celice svojega otroka sta shranila tudi Karin in Charles. <3 Hvala za zaupanje v Future Health!

VEČ

Družina Kužnik zaupa Future Health

Renata in njen mož sta se odločila za shranjevanje matičnih celic svojega novorojenčka v Future Health. Hvala za zaupanje in veliko veselja in nepozabnih trenutkov z novim družinskim članom!

VEČ >>

Družina Lap nam zaupa že drugič

Družina Lap je pri Future Health shranila matične celice prvega otroka. Sedaj so v veselem pričakovanju novega družinskega člana, katerega matične celice bodo zaupali ponovno Future Health.

VEČ

Zaupali sta nama Suzana in Mojca

Suzana in Mojca sta se za shranitev matičnih celic odločili, ker želita svojim otrokom zagotoviti najboljšo možno prihodnost.

VEČ >>

Zaupala sta nam Rok Švab in Petra Mesarič

Pri nas bosta matične celice shranila znan glasbenik iz ansambla Modrijani, Rok Švab in njegova partnerica Petra Mesarič.
Veseli in ponosni smo, da sta se odločila prav za našo banko in jima želimo vse najlepše in najboljše na novi življenski poti.

VEČ