Rebeka Dremelj podarila matične celice nečakinji

Rebeka Dremelj je svoji nečakinji podarila res unikatno darilo <3 Ker je tudi sama shranila matične celice svoje hčerke, se je odločila to darilo podariti tudi nečakinji in ji tako omogočiti najboljšo popotnico za življenje.

Rebeka je zapisala:
Takole pride bodoča teta na obisk! Ta teden se nam bo baje pridružila nova članica družine Dremelj! ??Aaaaa kako se veselim! ??In dolgo sem razmišljala, kaj podariti, da bi bilo drugače in posebno. In sem prišla do zaključka, da bom otroku, nečakinji, podarila nekaj, kar upam, da ne bo nikoli v življenju potrebovala! ???Smešno se sliši tole, vem, ampak moje darilo je zgolj morebitni izhod v sili! Hranjenje matičnih celic popkovnične krvi za 20 let. Medicina se razvija iz dneva v dan. Zdaj zaenkrat lahko ozdravijo z matičnimi celicami anemije, levkemije, rake kostnega mozga, trde tumorje, dedne nepravilnosti, dedne bolezni imunskega sistema in še in še. Kaj šele bo čez par let, čez desetletje? Morda nič, morda vse! Bog ve! Tukaj, pri banki #FutureHealth sem shranila tudi Sijine matične celice. Obstajajo deljena mnenja glede shranjevanja matičnih celic, jaz pa sem kar velik “ziheraš” in si ne bi nikoli oprostila, če bi bilo kaj narobe, pa bi lahko pomagali, pa ne moremo, ker nismo shranili….Tako da draga moja nečakinja, vsi te nestrpno čakamo, tole pa naj bo samo za – kaj pa če…? ??❤️
Vedno nam je v veliko veselje, ko se zadovoljne stranke vračajo v našo banko in zaupajo dragocene matične celice v shrambo Future Health Biobank. Rebeki in bodoči nečakinji pa želimo veliko srčnih in veselih trenutkov na družinskih srečanjih.