PREDNOSTI

Zaupa nam več kot 100.000 družin
Shranili smo preko 200.000 vzorcev
2 lastna laboratorija
Prvi izvidi v 3-5 dneh

NAŠE PREDNOSTI

 • BANKA MATIČNIH CELIC Z NAJVEČ AKREDITACIJAMI NA SVETU s strani uradnih institucij
 • Največja banka matičnih celic v Angliji, z 19 letno tradicijo, ustanovljena leta 2002
 • 118 uporabljenih vzorcev do danes ZDA, Evropi in Bližnjem Vzhodu
 • Vaša izbira lokacije shranjevanja – 2 vrhunska laboratorija v Švici in Angliji
 • Brezplačna dostava vzorca kamorkoli po svetu ob uporabi vzorca
 • Finančna pomoč v višini 20.000 € ob uporabi vzorca
 • 24/7 dosegljivost
 • Uporaba metode redukcije volumna popkovnične krvi

Zakaj izbrati nas

 • NAJVEČJA GLOBALNA PRISOTNOST

Prisotni smo v več kot 75 državah po svetu.

 • DVA POLNO AKREDITIRANA LABORATORIJA

Smo edino podjetje za shranjevanje matičnih celic, ki poseduje dva polno akreditirana laboratorija v Veliki Britaniji in Švici. Odločitev, kje želite shraniti vzorec, je vaša!

 • MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE

Finančni plan prilagodimo vam, z možnostjo plačila na obroke do 84 mesecev.

 • PLAČILO ŠELE PO USPEŠNO SHRANJENEM VZORCU

Končni račun za storitev vam izdamo šele, ko je vaš vzorec uspešno shranjen. V primeru neustreznega vzorca vam ne zaračunamo stroškov obdelave in shranjevanja.

 • 24 URNA DOSEGLJIVOST

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v tednu – za vsa vaša vprašanja, odvzeme v zadnjem momentu in pomoč. Pokličite nas na 051 77 11 77.

 • FINANČNA POMOČ V VIŠINI 20.000 €

V primeru uporabe vzorca vam ponujamo do 20.000€ finančne pomoči, ki jo lahko koristite za primere zdravljenja v drugi državi (pot, bivanje...) ali za pridobitev dodatnega zdravniškega mnenja.

 • NAJBOLJŠA TEHNOLOGIJA Z 99% IZKORISTKOM IZOLACIJE CELIC

Z našo tehnologijo obdelave vzorca se ohrani v vzorcu največji procent celic za zdravljenje (najmanjše izgube celic tekom procesiranja).

 • ZAGOTOVILO V PRIMERU INSOLVENTNOSTI

Za varnost vašega vzorca smo poskrbeli z zavarovanjem v primeru insolventnosti. Vaš vzorec je 100% varen in zavarovan.

 • NAŠE DODATNE STORITVE

Ponujamo tudi diagnostične storitve za testiranje pred in po rojstvu.

PRENATALNI TEST: NIPT testiranje (VISION) - najnovejša metoda odkrivanja plodov z Downovim sindromom in z  nekaterimi drugimi pogostejšimi kromosomskimi napakami.

TEST ZA NOVOROJENČKE IN OTROKE: PREHRANSKI PREGLED - enostaven in cenovno dostopen način za vpogled v nagnjeja vašega otroka za razvoj določenih stanj: laktozna intoleranca, celiakija in občutljivost na grenak okus.


Smo najbolj akreditirana banka matičnih celic na svetu

S ponosom lahko povemo, da je Future Health Biobank uradno banka z največ akreditacijami na svetu. Pred kratkim smo namreč prejeli prestižno AABB akreditacijo. S tem smo prekosili vse ostale biobanke in postali najbolj kvalitetna banka na trgu. Smo najbolj akreditirana banka z matičnimi celicami na svetu.

Kaj je ob tem povedal naš direktor Roger Dainty:

''Vsi pri Future Health Biobank smo presrečni ob prejeti akreditaciji. Naše glavno vodilo je vedno bilo ponuditi našim strankam predvsem najbolj kakovostne storitve. Danes lahko s ponosom povem, da smo naredili še en korak dalje v naših prizadevanjih po kvaliteti in odličnosti v naši industriji. Da nam je bila priznana kakovost s strani tako pomembnih organov in vladnih agencij, je ultimativen kompliment.''

 
Naše akreditacije

Bili smo prva zasebna družinska krvna biobanka v Veliki Britaniji, specializirana za procesiranje in shranjevanje popkovnične krvi in popkovničnega tkiva.

Dovoljenje JAZMP (Slovenija, 2015)

Smo imetniki dovoljenj za opravljanje dejavnosti preskrbe s tkivi in celicami.

MHRA – Medicines and Healthcare product Regulatory Agency - avtorizacija (2004)

V letu 2004 je podjetje Future Health kot prva banka matičnih celic prejela akreditacijo s strani MHRA in postala Banka za shranjevanje človeška tkiva.

HTA – Human Tissue Authority - licenca (2006)

Leta 2006 je bila Future Health prva zasebna banka z matičnimi celicami, ki je pridobila polno licenco HTA (Human Tissue Authority), z referenčno številko 11058. Licenca je bila obnovljena leta 2008 (št.22503) in še enkrat leta 2011 (št.22503). HTA je pristojni organ v Veliki Britaniji, ki je v skladu z Evropskim zakonom za kakovost in varnost človeških tkiv in celic. Kdorkoli, ki se ukvarja s shranjevanjem človeškega tkiva in celic v terapevtske namene, mora imeti licenco HTA.

ISO001:2008 – International Standards Institute - certifikacija(2010)

Leta 2010 je podjetje Future Health pridobilo akreditacijo ISO001:2008 za kvalitetno upravljanje procesov in uporabljenih sistemov, zato je staršem zagotovljeno, da naše usluge in prostori dosegajo najvišje standarde.

Prestižna nagrada kraljice za podjetja (2010)

Najvišja nagrada za podjetja v Veliki Britaniji, ki jo je Future Health prejelo leta 2010 za odličnost poslovanja podjetja, svoje inovacije in trajnostni razvoj.

Licenca za ustanovo za kri – Blood Establishment Authorisation - (2011)

Leta 2011 je podjetje Future Health prejelo licenco kot Ustanova za kri (dovoljenje številka BEA21314) s strani MHRA. S tem je postalo prvo podjetje za shranjevanje popkovnične krvi in tkiva, ki je prejelo licenco za zbiranje in testiranje krvi in krvnih komponent ter njihovo distribucijo za transfuzijo.

OFSP – Swiss Federal Office of Public Health- in SWISSMEDIC dovoljenja (za laboratorij v Švici, 2013)

Laboratorij v Švici je bil odprt leta 2013. Sestrski laboratorij zagotavlja dodaten laboratorij za proseciranje in shranjevanje vzorcev skladno z visokimi standardi Future Health. Švicarski laboratorij je prva privatna banka, ki je pridobila licenco s strani Swissmedic in OFSP za avtologno in alogensko uporabo vzorcev. Švicarska licenca je skladna z švicarsko zakonodajo in FACT/Netcord vodili.

GMP – Good Manufacturing Practice – certifikacija (2013)

Future Health je prejel certifikat o GMP skladnosti za izdelavo izdelkov za zdravljenje z celicami za avtologno in alogensko uporabo, številka certifikata 500026.

AABB – American Association of Blood Bank - certifikacija (2016)

Leta 2016 smo pridobili prestižno akreditacijo AABB, ki nas je postavila v sam vrh kakovosti, saj smo postali najbolj akreditirana banka z matičnimi celicami na svetu.KONTAKTIRAJTE NAS

KLIC (051 77 11 77) E-SPOROČILO