KAKO IZBRATI BANKO MATIČNIH CELIC

Parent’s Guide to Cord Blood Foundation je definirala 7 ključnih stvari, ki jih morate preveriti pri izbiri banke matičnih celic. Spodaj navajamo pregled ter kako se Future Health pozicionira glede na ključne točke za zanesljivo in kvalitetno banko.

Shranjevanje matičnih celic vašega otroka je ena najboljših odločitev, ki jih lahko sprejmete kot starš. Te celice nudijo dragocen vir varovanja zdravja tekom celega življenja. Potreben je le majhen vzorec in prava banka matičnih celic za vašo družino.

Razumljivo, izbira ugledne, zanesljive in varne banke matičnih celic se lahko zdi izziv. Zato staršem zagotavljamo informacije in vire, ki jih potrebujejo na enem mestu- Tako vam omogočimo lažjo izbiro, ki bo prava za vašo družino.

1. IZKUŠNJE

Izkušnje so dober pokazatelj usposobljenosti v kateri koli banki matičnih celic in mi imamo veliko izkušenj. Smo najbolj izkušena banka krvi s popkovnično krvjo v Veliki Britaniji, ki je v 17-letni zgodovini izdala 118 vzorcev za zdravljenje.

2. STABILNOST

Od začetka imamo v zasebni lastni naš laboratorij v Veliki Britaniji ter dva skladišča - v Veliki Britaniji in Švici.

Te zmogljivosti nam omogočajo, da ostajamo na čelu tehnologije matičnih celic. Upoštevamo industrijsko odobren postopek redukcije volumna za vse vzorce, s čimer zagotavljamo varnost in izkoristek celic do 99% pred zamrzovanjem.

3. ŠTEVILO SHRANJENIH VZORCEV

Trenutno hranimo več kot 190.000 vzorcev matičnih celic za več kot 75.000 družin - več kot vse druge banke popkovnične krvi v Veliki Britaniji skupaj. Vsi naši vzorci so shranjeni v naših namenskih skladiščih.

4. ZAVAROVANJE

Urejeno imamo od zavarovalnih polic do nadzora na kraju samem, lahko ste brez dvoma, da je vaš vzorec popolnoma varen.

Naša skladišča spremljamo 24/7 v realnem času s pomočjo našega sistema za spremljanje temperature, ki ga podpira ekipa dežurnih znanstvenikov.

5. TRANSPORT VZORCA

Vaš vzorec je odvzet v set za odvzem, ki je registiran medicinski pripomoček in zagotavlja najvarnejši način transporta vzorca. Imamo različne sete glede na letni čas, ki omogočajo ohranjanje vzorca na optimalni temperaturi ne glede na zunanje vremenske pogoje.

Če boste kdaj potrebovali svoj vzorec za zdraljenje, je prevoz in pošiljanje popolnoma brezplačno kamorkoli na svetu.

6. AKREDITACIJE

Eden najpomembnejših dejavnikov, ki ga je treba upoštevati, je, ali je vaša izbrana banka matičnih celic v celoti licencirana in pooblaščena s strani ustreznih regulativnih organov.

Smo ena najbolj akreditiranih bank na svetu, ki ima akreditacije MHRA in AABB, GMP potrdila in licence Swissmedic, HTA, OFSP, iSO-9001 in FCA ter JAZMP (Slovenija).

Da bi zagotovili nenehno doseganje standardov, izvajamo svoje lastne notranje nadzore zraven rednih nadzorov inšpekcij in akreditatorjev.

7. CENA

Ponujamo različne pakete shranjevanja, ki omogočajo hrambo za različno obdobje. Poleg tega ponujamo različne možnosti obročnega odplačevanja in financiranja, ki omogočijo dostopnost storitve.